Telefon
+40 744 504 496
+40 755 110 700
vanzari@construct-metal.ro

Adresa noastra
420155 Bistrita
str. Libertatii 1C BN

Serviciile firmei noastre

De la pregatirea amplasamentului la finalizarea lucrarii

Planificare

Planificare

management

Management

Pregatirea terenului

Pregatirea terenului

transport materiale

Transport materiale

transport materiale

Construire

instalare

Instalare

Tigla metalica CLASIC este profilata din otel de grosime 0,50 mm, zincat (Z225-Z275), acoperit cu un strat de vopsea în varianta lucioasa și mata. Acest tip de tigla metalica este cel mai des utilizat, seamana cu tiglele clasice și se folosește în special la constructiile cu regim rezidential.Panourile de tigla metalica se pot livra cu lungimi cuprinse între 500 mm și 7000 mm.Pentru lungimi de apa foarte mari, unde acoperirea cu un singur panou de tigla nu este recomandata, se impune folosireaa doua sau mai multe panouri de tigla metalica.Acest aspect prevede calcularea panourilor de la partea inferioara ca multiplu de tigle, luand în considerare suprapunerea tehnica de 150 mm

Gama de culori

Sistemul pluvial numit si sistem de evacuare controlata a apei pluviale de pe acoperis sau sistem de colectare si scurgere a apelor pluviale, asa cum ȋi spune si numele, are rolul de a prelua apa de pe acoperis si a o directiona catre sistemul de canalizare.
Sistemul pluvial BILKA este fabricat din otel zincat la cald și protejat multistrat pe ambele fete pentru o comportare perfecta în timp. Sistemul de îmbinare a elementelor este simplu, rapid și eficient, nu permite scurgerea apelor pluviale pe fatada cladirii sau infiltrarea ȋn fundatia si peretii casei, astfel protejeaza ȋntreaga constructie asigurȃnd o durata de viata mai mare.

Materia Prima
Producerea elementelor sistemului BILKA se bazeaza pe tehnologia suedeza, întrucât folosește otelul suedez de cea mai buna calitate (0,6 mm), zincat pe ambele parti (275 g/mp) și acoperit cu Prelaq Nova (2 x 50 microni). Stratul de Prelaq Nova confera produselor o suprafata de netezime deosebita, stabilitate foarte mare a culorii și o rezistenta solida la actiunea apei de ploaie și a agentilor poluanti din atmosfera.
Cele cinci straturi care confera și protejeaza banda metalica garanteaza rezistenta la coroziune a fiecarui element și confera o foarte lunga durata de viata acestor produse. Acesta este motivul pentru care sistemul BILKA ofera garantii pentru o rezistenta foarte îndelungata în timp și singura operatie de întretinere pe care o necesita este redusa la simpla curatare de murdarie a jgheaburilor.

Gama de culori

Sistemul Pluvial este disponibil în doua grupe dimensionale, 150/100, 125/90 si totodată accesibil în 12 variante coloristice. Dimensiunile si variantele coloristice dau posibilitatea realizării unor combinatii individuale care sa fie cat mai potrivite si să se asorteze culorii acoperisului.

Realizam conceptul dumneavoastra de la proiectare pana la faza finala

Lucrariile noastre

Partenerii nostri

partner logopartner logopartner logopartner logopartner logopartner logo

Ne pueti urmari si pe

Ne puteti contacta

+40 744 504 496
+40 744 504 496

adresa

420155 Bistrita
str. Libertatii 1C BN

Servicii

Execute reparatie sarpanta lemn

Montaj tigla metalica

5 ani garantie montaj

Consiliere tehnica

Service profesionist